JobFit is een coachingsplatform in een netwerk van bedrijven. Wij werken met zelfstandig gevestigde en ondernemende professionals die graag van dit netwerk deel willen uitmaken. Je jobcoacht binnen een dynamische organisatie waar een persoonlijke en collegiale werksfeer heerst. Ons werkgebied is Zuidoost-Nederland, wij zoeken met name jobcoaches in de gebieden Eindhoven, Zuid-Limburg en Noordoost-Brabant. Maar ook jobcoaches uit andere regio's nodigen wij van harte uit contact met ons op te nemen.

Profiel 

Qua basis ben je relevant HBO+ opgeleid en heb je al enige werkervaring. Veel belangrijker nog is een ondernemend karakter waarmee je resultaat wil boeken binnen het kader van ons werkveld. Daarnaast beschik je over geduld, humor,  doorzettingsvermogen en empathie. 

Je doelgroep zijn mensen met een structureel functionele beperking die graag de stap naar structureel werk willen maken en daar jouw ondersteuning bij kunnen gebruiken. Je bent actief in het netwerk van opdrachtgevers zoals UWV en gemeenten en je enthousiasmeert en informeert potentiële werkgevers over werken met mensen met een beperking. 

Van het vak (want dat is het) jobcoach wordt je niet schathemeltjerijk. Wel kun je in ons netwerk een prima boterham verdienen met werk dat voldoening geeft en er echt toe doet. En als jou dat aanspreekt, stuur dan snel je CV. Wij gaan graag het gesprek met je aan.

Wij werken voor